5 Stemmen

ruimte afval opruimer

Ingezonden door: tijn Gomez Rivas
School: floralaan


dit is een shuttle dat ouden satellieten op ruimt.met een radar dat we vergeten te teken kijkt of er singale van het afval komt zowel dan zorgen de robot armen dat die sataliet niet in de zaag terecht komt.de robot armen zorgen ook voor afval dat niet in de netten terecht komt.in de cirkel komt al het brand stof dat nodig is.en in het rechte deel komt al het afval dat de metaal zaag door snijdt.


De voordelen

het ruimte al het afval op in de ruimte.


Meer informatie

alles is van metaal ook de netten maar we weten niet hoe we het anders moeten noemen


Bedacht door

ik ben pieter en hij is tijn. het kon geen 2 namen hebben want dat was dan een fout melding. is geen team in de ruimte te komen want het is onbemand.wel op aarde. maar precies zoveel mensen die nodig zijn weet ik niet.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • ruimte afval opruimer gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • ruimte afval opruimer teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.